4 timmar senare....

....och det ær fortfarande kø ut genom dørren.

"Vi ska sy och vi ska klippa......" Vi kænner oss alla som Askungens små møss som bara jobbar och jobbar. Vi har ju trots allt vældigt roligt samtidigt, precis som de har. Kommer sakna stællet och personerna jættemycket, men jag ær otroligt trøtt på sjælva yrket.

Ikvæll ska vi till My och company. Æta mat (?) och titta på schlagern, hoppas jag. Dricka lite alkoholhaltiga drycker och så. Sen bær det av mot Oslo's utestællen. Frågan ær om vi kommer in någonstans. 16e maj ær nog Norges allra størsta utekvæll. Vi får se, helt enkelt.

Vad ska jag ha på mig ikvæll? Min nya fiiiiina klænning? Eller det ær før kallt? Tights under? Mina blåblåblå jeans som jag får ont i magen av?, jag kan ju trots allt ha en lång top och dærmed gå med jeansen uppknæppta. Hehe.

Ps. Jag har køpt två nya bikinisar! Ds.

Stora fönster = död fågel

Igår dog en fågel på jobbet. Han flög multipla gånger in i fönster lite här och där och var något hjärnskadad (såg det i alla fall ut som när han satt blickstilla trots att man kastade småsaker på honom för att få honom att flyga ut). När vi hade stängt och skulle gå hem, var vi medvetna om att vi var tvungna att få ut honom innan vi stack hem. vi petade på honom med en lång kvast och han flög. Tyvärr åt fel håll, då han for som en kanonkula in i ett fönster och bröt nacken.

Är det jag som bär otur med mig? Samma sak hände trots allt hemma i Klippan för inte så länge sedan...


 
Senare: FAN! Kom till jobbet nu, det har varit kø ut till dørren från klockan 8. Kuuuul då! Fan alltså.
Och byxorna jag køpte igår, sitter hårt så jag får ont i magen. "De tøjer sig, ta ett par byxor som du precis får på dig.." Jo tjena.. hur många gånger har jag inte gått på den?

Meeeenmen... Nu ska jag jobba i åtta timmar. Sen ska jag hem, duscha, sminka mig och sen bær det av mot kvællens partaj.

Hejdå :)

Kluven som vanligt

När fan vet man om man tagit rätt beslut eller inte?
Ingenting känns rätt just nu. Ingenting.
Jag kommer nog aldrig bli nöjd.
Jävla skit!

Regn, regn, regn...

...men vad gör det? För jag mår bättre! Har bara lite ont i bihålorna fortfarande, men kroppen är inte alls lika tung. Skönt!
Igårkväll ringde Mats och sa att det hade blivit ändrade planer, så han åker inte hem idag, så vi kan åka med honom på fredag. OCH på söndag. Såååå härligt att slippa åka buss i 14h.

Tån smärtar fortfarande, förstår inte vad problemet är. Ska man kolla upp det eller sånt får läka av sig själv? Mamma sa att hon inte trodde att läkare gjorde något åt tår. Hmm.

I vilket fall som helst, jag tänkte ta en tidigare buss till jobbet, för att äta frukost där. Vår kyl innehåller seriöst bara en massa burkar med sylt, rödbetor, inlagd gurka, oliver samt lite ketchup och remoulad. Vilken kanonfrukost! Nej, seriöst. Snart är det nog dags att köpa hem något. Har sett ut såhär i några dagar nu...

Två dagars jobb, sen åker jag hem. Deeeeilig.

Sjukis

Idag är jag hemma från jobbet. När klockan ringde imorse var jag så tung i kroppen att jag knappt orkade stänga av alarmet. Näsan var det totalstopp i och halsen var svullen som bara den. Har känt att det smugit sig på mig under en veckas tid och "äntligen" bröt det ut. Jobbigt att gå och känna sig halvhängig och bara vänta på att bli sämre. Så jag stannade hemma idag i alla fall, och hoppas på att känna mig piggare imorgon. Gillar inte att stanna hemma från jobbet.

Jag lovade i alla fall mamma igår att lägga upp bilder på skorna jag impulsköpte igår. Här har vi dem!


Nu ska jag sova, tror jag. Bihålorna värker.

Hellre en stukad tå än.... ehm...

Jag har stukat min högra stortå! Eller så har jag fått en spricka i den. Något är det i alla fall. Jag var med om en liten olycka idag, när jag skulle gå in från balkongen för att hämta lite glass och fruktcoktail. Jag vet ärligt talat inte riktigt vad som hände, men jag måste nästan ha trampat fel eller något på vårt lilla "trappsteg" från balkong>lägenhet, för jag flög in i lägenheten och snurrade och dunsade och hade mig ett bra tag innan jag låg stilla och grät över smärta i fot och knä. Robin tyckte det såg roligt ut och småskrattade åt mig. Jag förstår honom. Jag är så sjukt klumpig så det kan inte se annat än roligt ut.

Idag har vädret varit underbart! Riktigt sommarväder. Jag har legat på balkongen och solat i flera timmar. Jag riktigt svettades av värmen. Herregud! Sen nu i eftermiddag/kväll har vi suttit på uteserveringar med några vänner. Riktigt mysigt och solen värmde helt tills vi skulle hem. Härligt härligt. Nu är Jonas här och vi ska grilla om någon timme, och killarna ska dricka en massa öl och kaffe-baileys har jag hört rykten om. Jag ska upp och jobba imorgon, börjar klockan 11, så det blir en lugn kväll för min del.

 

 

Efter jobbet imorgon ska vi på grillfest hos Robins jobbekompis och träffa en massa roliga människor. Ser verkligen fram emot det!! På söndag blir det jobb på Bygdö, ska ha barbeque-kväll på KORN café med öl/-vinservering. Nice!